tiistai 8. joulukuuta 2020

 Tällä kertaa kävi niin, että panttasin päätöstä sijoituskoirasta aina siihen saakka, että pennut ehtivät täyttää 11 viikkoa. Tytöt ovat niin eri tyyppiset ja molemmilla on omat vahvuutensa. Molemmissa on ominaisuuksia, joita haluaisin sisällyttää linjoihini. Nyt kuitenkin enemmän laatikoita sain ruksittaa Kärppälehdon Snallygasterin suhteen. Se siis etsiikin nyt sijoituskotia. Aktiivinen koti, jolla olisi yhteistyöhalua -ja kykyä, olisi se ykkönen. Harrastukset ehdotonta plussaa, kuten koirakokemuskin. Laita s.postia osoitteeseen: hanniskrpinlehto@gmail.com, jos koet, että sinulla olisi resursseja tarjota luotettava sijoituskoti.

Kärppälehdon SnallygasterOma koti olisi siis haussa Kärppälehdon Blibbering Humdingerille.

Cea-vapaa(geneettisesti +/?), Dm N/N, MDR1 -/?

Lähtisi vain kotiin, jossa ollaan valmiita tekemään koiralle aikuisena PEVISA-ohjelmaan kuuluvat terveystutkimuksetVaikka tämä neiti viihtyy sylissä rapsuteltavana, on sillä myös omaa tahtoa ja intoa puuhailla. Muuttaisi siis mieluiten kotiin, jossa jaksetaan keksiä koiralle aktiiviteettiä. Näyttelypakkoa ei ole. Opastan kyllä mielelläni siihenkin harrastukseen, jos näin halutaan. Toivon kasvattajaan pidettävän yhteyttä vielä pennun vaihdettua omistajuuttakin.

Kärppälehdon Blibbering Humdinger


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

 Blogi on elänyt jo pitkään hiljaiseloa, joten taitaa olla aika taas aktivoitua. Koirarintamalla tosin onkin ollut aika hiljainen vuosi. Pää...